Frida Kahlo en de eerste foto´s!
Door: Afke
Blijf op de hoogte en volg Afke
12 Juli 2006 | Mexico, Mexico-stad
Even een kort berichtje, want ik kan hier een paar foto's bij plaatsen! Kunnen jullie meteen zien hoe mijn reisgenote eruit ziet en foto´s van het Frida Kahlo Museum. Echt heel apart om daar geweest te zijn en door het huis te lopen waar deze bijzondere vrouw zoveel jaren heeft doorgebracht. Erg indrukwekkend!
Gisteravond nog door de stad geslenterd met een Deens meisje en vandaag gaan we naar Teotihuacan: nummer 3 als het gaat om grote pyramides in de wereld.
Vandaag om 17.30 Mexicaanse tijd pakken we de bus naar de grens van Guatemala, waar we dan rond 10.30 ´s ochtends aan zullen komen. Daarna door naar Quetzaltenango, waar vandaan een driedaagse trektocht door de hooglanden is gepland!
Daarna volgt vast weer verslag!
Leuk om ook al jullie reacties op deze site te lezen! Zo kom je er maar weer achter waar een knop op een paal voor dient en super, Fraukje, dat je Noors gaat doen! Syts, ik zal naar die maya-tempel gaan zoeken, maar ik beloof niks :-) (en anders nemen we wel een leuk mexicaantje voor je mee!)
Groetjes van Afke
12 Juli 2006 - 18:49
Rijk En Anneke:
Geweldig, dat jullie tot nu toe overal zijn goedgekeurd. Dat wordt een langdurige busreis zeg. Vergeet niet voldoende drinken mee te nemen want er zal wel geen bar in de bus zijn.
Let ook op de gebruikelijke zakkenrollers, dus val niet in slaap. Zal dat lukken ? We dachtyen al dat die geheimzinnige gast Marjolijn zou zijn.
Leuke foto -
12 Juli 2006 - 19:40
Fraukje:
Nou dan mag je als je terug bent wat meer van die vrouw vertellen want dat heb ik echt gemist in mijn geschiedenis lessen! leuk zo foto's erbij!
ha det -
12 Juli 2006 - 20:23
Bert En Gretha:
Leuk om een bericht te lezen van iemand helemaal aan de andere kant van de wereld.
Geniet ervan en ga maar veel leuke indrukken opdoen. Wij zijn er later wel weer eens om de foto's te bekijken
groetjes -
13 Juli 2006 - 13:18
Aafke:
Lang bussen is ook best leuk, als je je er van te voren maar op in stelt. En genoeg warms mee neemt en genoeg kussen om op in slaap te dommelen. Hopelijk geen rare films (ik had er ooit een met guerilla strijders die mensen gingen scalperen, da's niet aangenaam) en heel veel mooi uitzicht. En lekkere hapjes langs de weg... (waar je natuurlijk altijd weer voorzichtig mee moet zijn, want hollandse darmen in het ver weg..)
Hoe ook: Geniet! -
14 Juli 2006 - 11:26
Inge:
Hopelijk hebben jullie een goede busreis gehad. Wat fijn uit te spreken namen allemaal. Ik ben benieuwd hoe die tocht was.
Wij hebben ook een leuke week. Mijn Koreaanse zus en haar man zijn op bezoek en we zijn ze Nederland aan het laten zien. -
26 Juli 2006 - 11:57
Franka:
Wat is het daar mooi, zeg. Geweldig. Trouwens leuke en mooie foto's.
Groet Franka